Общите условия на практика представляват поредица от клаузи, в които са уредени правата и задълженията на продавача и на купувача при сключване на договор за покупко-продажба. Така, би могло да се каже, че общите условия заместват договора.

I. ПРЕДМЕТ

чл. 1 Настоящият документ представлява общите условия или условията на ползване на платформата за електронна търговия ;marseltoys.bg, които уреждат правилата за използването й, включително регулиране на отношенията и сключването на договори за покупко-продажба между „КАЯ ТОЙС“ ООД, наричани по-долу Доставчици/ marseltoys.bg и потребителите и клиентите, наричани по-долу Потребители на платформата за електронна търговия marseltoys.bg, магазин/сайт.

КАЯ ТОЙС-ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност с данъчен номер ЕИК206552096, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:  гр.София, ул.”ЛАВЕЛЕ” No 24. Данни за кореспонденция с фирмат: e-mail: . KAYATOYS@ABV.BG, тел: +359 887017308.

МАГАЗИН MARSELKIDS, :  гр.София, ул.”ЛАВЕЛЕ” No 24

Тези данни необходимо потребителите да ги използват при нарушение от страната на доставика

Важно за нас сигурността на Вашата лична информация е важна. Тук можете да намерите информация за това какъв тип лична и обобщена информация ние получаваме и събираме, когато Вие използвате сайт на KAYAToys и как я защитаваме от трети страни. Ние не предоставяме лична информация на трети страни.

КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  • Адрес: гр. София 1592, бул. „проф. Цветан Лазаров“ №2

  • тел.: (02) 91 53 518

  • Електронна поща: kzld@cpdp.bg

  • Интернет адрес: www.cpdp.bg

КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

  • Адрес: гр. София 1000, ПЛ. „Славейков“ №4А, ет. 3

  • тел.: (02) 93 30 565, 0700 111 22

  • Интернет адрес: www.kzp.bg

  • Интернет адрес за онлайн решаване на спорове

.

Marseltoys.bg е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки, от името на кая тойс еоод. 

Публикуването на този сайт има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка за покупка на артикули онлайн (online) marseltoys.bg

Общите условия на сайта съдържа основни точки в защита правата на доставчка от една страна и потребителите.

плащане и доставка При поръчка от онлайн магазин marseltoys.bg срокът за доставка е до 1-2 работни дни, освен в случаите, когато Speedy посещава населеното място веднъж седмично. Доставките се извършват до посочен от Вас адрес или офис на куриерската фирма Speedy. В дните събота, неделя и през официалните празници не се извършват доставки!
Поръчките направени на www.marseltoys.bg не изискват потвърждение по телефона. Ще получите обаждане, само ако има липсващи артикули по поръчката Ви. Получавате потвърждение по e-mail, който сте предоставили. Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща.

Правото на връщане на стоката от направини поръчка в онлайн магазин за детски играчки и дрехи MARSELTOYS.BG ! Ако по някаква причина искате да върнете закупен артикул или да направите рекламация, моля, прочетете внимателно този раздел!
Важно: Срокът за връщане е 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. Ние ще заменим закупения от Вас артикул или ще върнем заплатената сума, ако са спазени следните условия:
– Запазен добър търговски вид – Да няма следи от употреба(стоката да не е скъсана(счупена), надраскана, ползвана, прана, гладена, не са отрязани или отлепени етикетите);
– Да няма повреди в следствие на неправилна експлоатация;
– Да бъде запазена оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива;
– Транспортните разходи за връщането на стоката са за сметка на клиента. Електронен магазин “Марсел кидс” (www.marseltoys.bg) не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул или определен размер;
При уважаване от наша страна на рекламацията и замяна на стоката с друга, куриерската такса за пратката се поема от нас.
Ако продуктът отговаря на горните условия, използвайте указанията на “Формуляр за връщане/ Замяна на закупен продукт

MARSELTOYS.BG има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, marseltoys.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

marseltoys.bg може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната датата на публикация се актуализира. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

. Гаранционните условия при наличие на фабричен дефект на артикул от категорията на  детските играчки и дрехи фирма Кауа Тойс, Еоод го заменя с изправен такъв, а ако няма наличен същия продукт – със сходен такъвили връща на клиента заплатената за продукта и доставката цена. За артикулите, за които е посочен гаранционен срок по време на експлоатацията, фирма кая тойс еоод се задължава да отстрани дефекта в срок от 30 дни от представянето на продукта за рекламация в някой от обектите на MARSEL KIDS. Клиентът е длъжен да представи касов бон или фактура за покупката на артикула от магазините .

С изключение на задълженията, описани по-горе,MARSELTOYS.BG не може да бъде отговорна за директни, недиректни, специални, случайни или последващи повреди, независимо дали се базират на договор, вреда вследствие пропуск на длъжностно лице или някоя друга законна теория и дали е предположена възможността за такива повреди

MARSELTOYS.BG се грижим за сигурността на Вашите лични данни и сме предприели необходимите мерки, за да приведем дейността на всичките си магазини и служители в съответствие с най-добрите практики и законови изисквания за защита на информацията и нейната поверителност. Когато събираме лични данни на нашите клиенти следваме принципа за свеждане на обработваните данни до минимум, законосъобразност, прозрачност и сигурност.

Вижте всичко за нашата политика за поверителност.